İŞ İLANI DETAYI

British Town Dil Okulları ANTALYA IŞIKLAR şubesinde görev almak üzere PORTEKİZCE öğretmeni pozisyonunda çalışma arkadaşları aramaktayız.


British Town Dil Okulları ANTALYA IŞIKLAR şubesinde görev almak üzere PORTEKİZCE öğretmeni pozisyonunda çalışma arkadaşları aramaktayız.Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Kurumumuzun eğitim vizyonunu paylaşanÖğretim tekniklerine hakim ve öğrenci gelişimini takip edebilecekÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Pedagojik formasyonu olan,Öğretmenlik mesleğini seven,Sorumluluk sahibi yeniliklere,Öğrenmeye ve gelişime açık,İletişim ve ikna yeteneği bulunan,Problem çözme becerisine sahip,Öğrenci ve veli iletişimi güçlü,İş disiplini yüksek,Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu,Güncel mesleki gelişimleri yakından takip eden,Sınav süreçlerine hakim,Alanında en az 4 yıl deneyimli tercihen kurs deneyimine sahipMesai kavramına ayak uydurabilen,Meslek etiğine önem veren,Cumartesi-Pazar çalışabilecek hi. izin kullanabilecek  Takım arkadaşlarımızı aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı

Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Antalya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder