İŞ İLANI DETAYI

Ambalaj ürünleri imalatı yapan fabrikamızın ana üretim makinesi olan ekstruder Bodinoz makinesinden çıkan yarı mamul lerin üretim hatlarında yer alan ip büküm, halat büküm, Paket İpi, Çırpı ipi, vb makinaların çalışmasını sağlayabilecek, makina haznesinin yarı mamul takibini yapabilecek, işin akışına uyum sağlayabilecek makina operatörlüğü yapacak, işinde dikkatli ve titiz davranacak, istenilen işi iyi algılayıp, zamanında ve tam yapabilecek, disiplinli, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, takım çalışmasına yatkın Tercihen Erkek Makina Operatörü arayışımız bulunmaktadırÇalışma saatleri : 1Vardiya 07;30-19:30 2Vardiya 19:30-07:30 5 gün çalışma haftalık 45 saati aşan süreler fazla mesai olarak hesaplanmaktadır. % 150Not: Kadın adaylar için sadece 1Vardiya da çalışma olacaktır2Vardiya çalışması kadın personeller de yoktur.Kadın çalışanların normal çalışma saatleri; 07:30-17:30 durMesai yapılması halinde 19:30 a kadar çalışma yapılacaktır.Servis Güzergahı: Maltepe cezaevi ortadağ, Sancaktepe, Uğur mumcu, Yakacık, Kartal köprüsü, Soğanlık


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBaşvuru sonrası firmanın mail adresine cv gönderilmesi yada telefon ile iletişim kurulması rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -45 (4.09.2002 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -45 (4.09.2002 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKBAKKALKÖY MAHALLESİ AYNUR SOK NO:2 (MALTEPE CEZAEVİ KARŞISI) MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : MALİ, İŞLER VE İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902163111736 E-posta : muhasebe@ipsanplastik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Devamlılık ve sadakat primi Dini Bayramlarda İkramiye Ramazan Ayında Kumanya Desteği Market desteği.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163111736
muhasebe@ipsanplastik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.