İŞ İLANI DETAYI

KULE KALIP; yurt içi ve yurt dışına üretim yapan, başta otomotiv sektörü olmak üzere, 5000 m² üretim tesisinde, çalışanıyla plastik parçaların tasarım-geliştirme, kalıp, proje yönetimi, seri üretimi konularında çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.Plastik enjeksiyon üretim elemanı mesleğinde engelli personel alınacaktır.2 vardiya şeklinde çalışma vardır.Emekli adaylar uygundur.İşitme engelli adaylar uygun değildir.


Başvuru için:Cv'nizi ve Engelli heyet raporunuzu Maille aşağıda belirtilen adrese mail olarak yollayınız.veyaBelirtilen telefon numarasından randevu alarak, Engelli heyet raporunuzla birlikte işletmemize geliniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELLER OSB İNÖNÜ MAH. NURSULTAN NAZARBAYEV SOK. NO:16/1 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Zekiye ACAR Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905447425853 E-posta : zekiye.acar@kulekalip.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905447425853
zekiye.acar@kulekalip.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder