İŞ İLANI DETAYI

- Kendisine verilen talimatlar doğrultusunda üretim iş emrine uygun çalışmak.- Üretim sırasında kaliteyi olumsuz yönde etkileyebilecek durumları ilk amirine haber vermek.- Günlük Üretim Planı Doğrultusunda Üretim Devamlılığını Sağlamak- Değişen Üretim Temposuna Bağlı Olarak Hat Düzenini ve İş Gücünü Yönetmek- Kalıp Bağlama ve Prosesi Devreye Almaya Hakim- Sorumluluk Sahibi, Dikkatli, Titiz- Plastik Enjeksiyon Üretimi Konusunda Ustalık Seviyesinde olması ve en az 2 yıl deneyimli,- Kalıplarda Oluşabilecek Sorunları Önleme Konusunda Deneyimli,- Yeni Kalıp Devreye Alma ve Makine Parametrelerinin Oluşturulması Konusunda Deneyimli,- Tercihen Plastik Enjeksiyon Üretim Alanında MYK Belgesine Sahip,


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Üretim ortamına ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Dinamik ve seri çalışabilen,Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, İş disiplini ve bilinci sahibi,Tercihen plastik enjeksiyon makinelerinde çalışmışGerektiğinde vardiyalı sistemde çalışabilecek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek -355.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA MAH. PINAR CAD. NO:78/1 BORNOVA/İZMİR BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KEMALPAŞA , BUCA , BAYRAKLI , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : maide dülger Ünvan : Telefon : 902324798060 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902324798060

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder