İŞ İLANI DETAYI

Plastik temizlik gereçleri imalatı yapmakta olan şirketimizde üretim bölümünde tecrübeli/tecrübesiz tercihen erkek personele ihtiyaç vardır.Çalışma saatleri:Gündüz Vardiyası: 08:00- 18:30Gece Vardiyası: 21:30- 08:00Cumartesi Pazar ve resmî tatillerde Çalışma yokturMesai, Gece çalışma primi, devamlılık primi, sosyal yardım ramazanda alışveriş kartı, evlilik yardımı Çeyrek altın ve hediye paketi Verilmektedir.Arnavutköy içi, Esenler, Güngören ve Bağcılara servisimiz vardırServis güzergahına kadar ayrıca yol ücreti ödenmektedir.


İş Tecrübesi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (10.06.2004 - 14.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEHMET AKİF ERSOY MAH.İZZET BEGOVİÇ CAD.DAMLAPINAR SOK.NO:1 ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÜNGÖREN , ESENLER , ARNAVUTKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : Gülşah/Elif Ünvan : ik Telefon : 905445505083 E-posta : insankaynaklari@cetinplastik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Güngören
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905445505083
insankaynaklari@cetinplastik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg GÜNGÖREN veya Edmeg İstanbul Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.