İŞ İLANI DETAYI

Enjeksiyon makinaları, ekipmanları ve ayarlamaları konusunda tecrübeli ,en az 1 yıl deneyimliÜrün kalitesini garanti altına almak amacıyla, belirlenmiş olan spesifikasyonlar doğrultusunda görsel ve ölçümsel kontrolleri gerçekleştirebilen ,Plastik Enjeksiyon malzemeleri ve kalıpları konusunda bilgili ,Vardiyalı çalışma sisteminde tecrübeli ,Mesaili çalışmayı kabul edebilecek,Vardiyasını sevk ve idare edebilecek plastik enjeksiyon operatörleri alınacaktırWhatsapp hattımız : 0530 039 64 41 nolu hattımızdan cv ıletebılır on bılgı alabılırsınız.'' İŞ ve MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


İŞ ve MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Telefon : 0530 039 64 41
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder