İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Makine Mühendisliği - Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,Üretim, planlama, verimlilik hesaplama, kapasite planlaması konularında en az 3 yıl tecrübe sahibi,Sap programlarını kullanabilen, Netsis ve Mc Office programlarını excel kullanabilen,Gelişime açık, uzun vadede çalışmayı hedefleyen,Takım çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi, hızlı öğrenebilen, işinde titiz ve disiplinli,Bay-Bayan çalışma arkadaşı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.Mobilya imalatı süreçlerinin planlamasını yaparak, üretim programı hazırlanması, İş emirlerinin hazırlanması, üretime verilmesi ve takibi,Üretim sürecinin takibini ve analizlerini yaparak, üst yönetime bildirmek,Proje bölümü taleplerine uygun olarak, olası projelerin termin planı, işgücü hesaplamaları, tahminleri ve üretim süreçlerini takip etmek.Başvurularınızı info@vrlmobilya.com.tr adresinden yapabilir, ulaşım bilgisi ve diğer sorularınız için 0276 266 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEKSTİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 102. CAD. NO:97/1 UŞAK MERKEZ UŞAK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : UŞAK İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Aysun Dal Ünvan : Telefon : 902762668888 E-posta : info@vrlmobilya.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Çalışma saatlerimiz 08:00 - 18:00 olup, Cumartesi Pazar günleri tatildir.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Uşak
İlçe : Uşak Merkez
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902762668888
info@vrlmobilya.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Uşak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Uşak, Edmeg Uşak Merkez veya Edmeg Uşak Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Uşak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Uşak Geneli İş İlanları