İŞ İLANI DETAYI

İRG makine de çalıştırılmak üzere planlama sorumlusu aranmaktadır.Üniversitelerin Mühendislik veya MYO Bilgisayar bölümlerinden mezun, Planlama alanında min. 1 yıl tecrübeli,İş emirleri ve ürün ağaçları konularında bilgi sahibi,MS Office, Netsis, SQL programlarına hâkim, etkin düzeyde bilgisayar kullanabilen,Analitik düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın, etkin planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, etkin iletişim becerilerine sahip, Çözüm üretebilen, insiyatif alabilen, sorumluluk sahibi,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Manisa ya da İzmir’de ikamet eden/edebilecek olan.


Müşteri siparişlerinin sisteme aktarılması için gerekli altyapının oluşturulması,İş emirlerinin ERP sisteminde oluşturulmasıDepo stoklarının takibi, günlük stok kontrolü, Fason takibiMüşteri ilişkileriKritik malzemelerin takibi, üretim yeterliliği analizi, üretim planı koordinasyonu Kapasite ve işe alım planlarının oluşturulmasıVerimliliği arttıracak önlemlerin alınmasıÜretim raporlarının hazırlanma


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (10.04.2004 - 12.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (10.04.2004 - 12.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MURADİYE MAH. ESKİ MENEMEN CAD. NO:9(FERRERO ARKASI) YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : SEDA ÇEKİNİR Ünvan : Telefon : 902362140353 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902362140353

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder