İŞ İLANI DETAYI

Beyaz Eşya ve otomotiv metal yan sanayi olarak faaliyet gösteren Düşlersan Metal Anonim Şirketimiz için aşağıda yer alan kriterlere sahip PLANLAMA MÜHENDİSİ aramaktayız.


Üniversitelerin tercihen Endüstri Mühendisliği veya diğer mühendislik bölümlerinden mezun, İyi derecede İngilizce bilen,akıcı konuşabilen En az 2 yıl iş tecrübesine sahip, Metal şekillendirme ve kaynak prosesleri hakkında bilgili, sipariş kabulü, malzeme planlama, iş emri oluşturma, iş emri takibi ve müşteri ilişkileri yönetimi konularında deneyim sahibi, İş yükleme, takip ve raporlama konularında çalışmış, Yazılı ve sözlü etkin iletişim kurabilen, Ekip çalışmasına yatkın, Problemlere ve hedeflere sistematik ve sonuç odaklı yaklaşıma sahip, Yoğun tempolu çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Aktif olarak araç kullanan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir DÜŞLERSAN METAL A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder