İŞ İLANI DETAYI

Düzce Gümüşova OSB'deki fabrikamızda görevlendirilmek üzere planlama mühendisi alınacaktırBaşvuracak adayların İŞKUR'dan gönderme belgesi alarak bizzat başvurmaları gerekmektedir.


Aranan Nitelikler Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği vb. ilgili bölümlerinden mezun Tercihen 3 yıl ve üzeri üretim alanında deneyimi olan MS Office uygulamalarına hakim, Stres altında problem çözme, iş zaman yönetimi, planlama, iş takip yeteneğine sahip Düzce'de ikamet eden/edebilecek olan Görev Tanımı Satış destek birimi tarafından aktarılan taleplerin, fabrika karlılığını gözeterek değerlendirilmesi ve sipariş kabul etme süreçlerinin gerçekleştirilmesi, Şirketin stratejik planı kapsamında verilen hedeflere uygun üretim yapılmasının sağlanması, Programların takibi, aksamalar halinde gerekli tedbirlerin alınmasını, çözüm alternatiflerinin üretilmesi Aylık raporların hazırlanması, üst yönetimin bilgilendirilmesi Müşteri taleplerinin karşılanabilmesi için ilgili birimlere gerekli bilgilerin aktarılması, Stokların incelenmesi ve değerlendirilmesi, satış temsilcilerine stokların değerlendirilmesine yönelik taleplerin iletilmesi, Düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması, takip edilmesi ve sonuçlandırılması, Birime yönlendirilen müşteri şikayetlerinin çözümü ve kök nedenlerinin araştırılması için gerekli çalışmaların yürütülmesi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Düzce İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder