İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’ nin ve sektörün lider yemek hizmeti sağlayıcısı şirketimizin Mardin de hizmet verdiğimiz projemizin mutfağında görevlendirilmek üzere ‘Pide Ustası’ arayışımız bulunmaktadır.


- En az 2 yıl deneyimi olan,- Kalfa ve usta olarak çalışmış,- Sayım, stok ve envanter süreçlerini yönetebilecek,- Kişisel hijyenine ve dış görünüşüne önem veren,- Ekibini yönlendirip geliştirebilecek PİDE USTASI arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 25- -55 (1.09.1999 - 9.08.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Savur yolu 6 KM Artuklu /MARDİN ARTUKLU MARDİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DERİK , KIZILTEPE , MARDİN MERKEZ , MAZIDAĞI , MİDYAT , NUSAYBİN , ÖMERLİ , SAVUR , DARGEÇİT , YEŞİLLİ , ARTUKLU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MURAT SATILMIŞ Ünvan : Telefon : 905321570832 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mardin
İlçe : Artuklu
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321570832

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mardin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mardin, Edmeg Artuklu veya Edmeg Mardin Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mardin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder