İŞ İLANI DETAYI

Un ve yan mamullerin tanıtımını, pazarlama ve satışını yapar.Müşterinin ihtiyaçları ve ürüne ilişkin değerlendirmeler hakkında bilgi toplar. Öneriler geliştirir.Yazılım programı üzerinden sipariş modülüne siparişleri girer. Siparişin onay durumunu ve sevk sürecini takip eder.Satış sonrası hizmetlerde yaşanan müşteri şikâyet ve memnuniyetleri Yöneticisi ’ne raporlar.Yöneticisi tarafından satış yönetimine uygun düzenlenmiş olan rut planına uyar.


Gıda un, maya, ambalaj sektöründe deneyimi olan,En az lise mezunu TercihenÇevre bilinci olan, müşteri odaklı,Gelişime açık,Planlı, düzenli ve iş takibi yüksek,İkametgâh adresi Trabzon, Rize TercihenAskerliğini yapmış veya muaf,Sürücü belgesi olan,Ekip çalışmasına yatkın pazarlama ve satış uzmanı aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (18.04.2004 - 21.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 7098/1 SOK.NO:7 35060 PINARBAŞI/İZMİR BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BAYINDIR , BERGAMA , BORNOVA , ÇEŞME , DİKİLİ , FOÇA , KARABURUN , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , KINIK , KİRAZ , MENEMEN , ÖDEMİŞ , SEFERİHİSAR , SELÇUK , TİRE , TORBALI , URLA , BEYDAĞ , BUCA , KONAK , MENDERES , BALÇOVA , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , NARLIDERE , GÜZELBAHÇE , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Birgül Sert Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902826511075 E-posta : birgulsert@bafrapakun.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902826511075
birgulsert@bafrapakun.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder