İŞ İLANI DETAYI

İŞYERİ ADI : BAŞARANLAR İNŞAAT MALZTİCSANA.Ş.İŞYERİ ADRESİ : Merkezefendi Caddesi No:47 Merkezefendi DENİZLİİŞYERİNİN FAALİYET ALANI : İnşaat Malzemeleri TicaretiYAPACAĞI İŞLER : Pazarlama ve Satış ElemanıARANAN ÖZELLİKLER : Boya ve Mantolama Malzemeleri satış ve pazarlama konusunda tecrübeli Office programlarını kullanabilenAskerliğini yapmışB sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabiliyor olması.SERVİS DURUMU /GÜZERGAHI : YokMAAŞ : İş görüşmesinde belirlenecektir.ÖĞRENİM DURUMU : EN AZ LİSE MEZUNUCİNSİYET : ErkekYAŞ : FarketmezALINACAK KİŞİ SAYISI : 1GÖRÜŞÜLECEK KİŞİ : HAVVA SEVİN KUMRALTELEFON NUMARASI : 0258 242 41 41E mail : CV için havva@basaranlar.com.tr adresine gönderim yapabilirsiniz.İLANA BAŞVURU YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞVUR BUTONUNA TIKLAYINIZ.AYRICA AŞAĞIDAKİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALIP GÖRÜŞMEYE GİDİNİZ.


Bilgisayar KullanımıOffice programlarını kullanabilen. Askerliğini yapmış. B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabiliyor olması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Merkezefendi Caddesi No:47 MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DENİZLİ İrtibat Bilgileri : İsim : HAVVA SEVİN KUMRAL Ünvan : Telefon : 902582424141 E-posta : havva@basaranlar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902582424141
havva@basaranlar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder