İŞ İLANI DETAYI

ANTALYA , DENİZLİ , AFYON , ISPARTA , BURDUR Şehirleri ve ilçelerinden sorumlu olacak Bölge Satış Yöneticisi ilanıdırBaşvurular 30 NİSAN 2024 e kadar okutgen@okutgen.com.tr adresine e-mail ile yapılmalıdır.Gelen başvurulardan uygun bulunanlar Nisan ayı içerisinde mülakata çağrılacaktır.Telefon ile başvuru veya bilgi talebi yapılmamalıdırSATIS TEMSILCISI1B SINIFI EHLİYET SAHİBİ VE SÜRÜŞ TECRÜBESİ OLMAK2SRC 4 , PSIKOTEKNIK BELGE SAHİBİ OLMAK340 YAŞINI AŞMAMIŞ OLMAK4DENİZLİ,ISPARTA,BURDUR veya İLÇELERİNDE İKAMET ETMEK VE SEYAHAT ENGELİ BULUNMAMAK5HERHANGİ BİR ADLİ SABIKA KAYDI BULUNMAMAK6ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ OLMAK7TERCIHEN OTOMOTİV YEDEK PARÇA SEKTÖR TECRÜBESİ SAHİBİ OLMAK


İş TecrübesiANTALYA , DENİZLİ , AFYON , ISPARTA , BURDUR Şehirleri ve ilçelerinden sorumlu olacak Bölge Satış Yöneticisi ilanıdır. Başvurular 30 NİSAN 2024 e kadar okutgen@okutgen.com.tr adresine e-mail ile yapılmalıdır.Gelen başvurulardan uygun bulunanlar Nisan ayı içerisinde mülakata çağrılacaktır.Telefon ile başvuru veya bilgi talebi yapılmamalıdır. SATIS TEMSILCISI1B SINIFI EHLİYET SAHİBİ VE SÜRÜŞ TECRÜBESİ OLMAK2SRC 4 , PSIKOTEKNIK BELGE SAHİBİ OLMAK340 YAŞINI AŞMAMIŞ OLMAK4DENİZLİ,ISPARTA,BURDUR veya İLÇELERİNDE İKAMET ETMEK VE SEYAHAT ENGELİ BULUNMAMAK5HERHANGİ BİR ADLİ SABIKA KAYDI BULUNMAMAK6ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ OLMAK7TERCIHEN OTOMOTİV YEDEK PARÇA SEKTÖR TECRÜBESİ SAHİBİ OLMAK


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -403.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DENİZLİ MERKEZ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DENİZLİ MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : . Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Denizli OKUTGEN OTOMOTİV SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Denizli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder