İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin Pazarlama Departmanı için; HOME OFİCE olarak çalışacak Pazarlamacı alınacaktır.Satış ve pazarlama konusunda kendine güveniyorsan,İletişim ve ikna kabiliyeti yüksekEtkili iletişim becerilerine ve akıcı bir diksiyona sahipsen,Motivasyonu yüksek ve girişimci ruhluHedef odaklı çalışma anlayışına sahipBilgisayar kullanmayı temel düzeyde biliyorsan,Takım çalışmasına yatkınÖğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekliysen;Sen de bizim ekibimizin bir parçası olabilirsin!Gerekli mesleki eğitim tarafımızdan verilmektedir.Satış ve pazarlama alanında tecrübeli veya bu alanda kendini geliştirmek isteyenİŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


İş TanımıSorumlu olduğu bölge içerisinde aktif ziyaretlerde bulunup, yeni müşteri kazanımı sağlayarak satış yapmak,Satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek,Şirket satış hedefleri ile uyumlu bireysel hedeflerini gerçekleştirmek.SATIŞ ADEDİNE GÖRE KATLANAN YÜKSEK PRİM, SÜREKLİ BONUS PRİMİ VE ÜÇ AYLIK PERİYODLARLA BAŞARI KULÜPLERİ EĞLENCE VE AKTİVİTE KATILIMI,İletişim Bilgisi0543 799 2211 YASİN BEY0542 542 7383 BÜNYAMİN BEY


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
İlçe : Afyonkarahisar Merkez
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Afyonkarahisar ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Afyonkarahisar, Edmeg Afyonkarahisar Merkez veya Edmeg Afyonkarahisar Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Afyonkarahisar ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder