İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın ürünlerin satış ve tanıtımını yapacak pazarlama elemanı alınacaktır.Veri tabanına kayıtlı müşteri adaylarından alınan, saati ve yeri belli randevuya satış amaçlı sunum yapmak, mevcut müşterilerimizin memnuniyet amaçlı ziyaretler gerçekleştirecek,tercihen optisyenlik mezunu,B sınıfı ehliyetli,seyahat engeli olmayan bay eleman aranmaktadır.İŞKUR İnternet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


İnsan ilişkilerinde başarılı, temsil yeteneğine sahip,Kariyerini satış alanında ilerletmeyi hedefleyen,Performansa dayalı yüksek kazanç hedefleyen,Müşteri odaklı ve müşteri memnuniyetine önem veren,Sorumluluk alabilecek,Ekip çalışmasına yatkın,İletişim yeteneği yüksek,Güler yüzlü ve Eğitime açık,Askerlikle ilişiği olmayan,Yetiştirilmek üzere Bay Satış Temsilcisi arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KALE MAH.KAPTANAĞA SOK.NO:16/4 SAMSUN MERKEZ SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : SAMSUN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SUAT VAROL Ünvan : Telefon : 905339673541 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905339673541

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder