İŞ İLANI DETAYI

ARTIM METAL AŞ - SATIŞ UZMANIMetal Kablo Kanal üretimi yapan firmamız 25 yılı aşkın süredir sektörde yer almaktadırİstanbul Hadımköy’dekifabrikamızdametalkablokanalı ve aksesuarının üretimini yapmaktayız.


İŞ TANIMIMüşteriden mail veya telefon ile gelen talepler için teklif ve sözleşmelerin hazırlanması,Satış siparişlerinin sisteme kaydedilmesi,Onaylı sipariş formlarının ilgili bölümlere iletilmesi,Siparişlerin planlama ve sevkiyat ile koordineli bir şekilde gönderiminin sağlanması ve teslimatı yapılana kadar takip edilmesi,Tahsilat takibi ve müşteri istihbaratlarının yapılması,Satış raporlamalarının yönetime sunulması,Müşteri portföyünü geliştirmek ve yeni bağlantılar kurmak,Fuar vb. etkinliklere katılarak firmanın temsil edilmesi,Gerektiğinde müşteri ziyaretlerini yapılması, GENEL NİTELİKLERÜniversitelerin Ön lisans – Lisans bölümlerinden mezun,ERP sistemlerini etkin kullanabilenSatış alanında en az 3 yıl tecrübe sahibi,MS Office uygulamalarını kullanabilenPlanlama, analitik düşünme ve raporlama yeteneği gelişmiş,İnsan ilişkilerinde ve takım çalışmasında başarılıDinamik ve marka temsil gücü yüksek,Etkili iletişim ve ilişki yönetimine sahip,Aktif araç kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği kalmamış. İstanbul Avrupa bölgesi Servis Lokasyonlarımız ; Beylikdüzü E5 , Kıraç , Esenyurt , Hadımköy, Arnavutköy


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (6.09.1999 - 8.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (6.09.1999 - 8.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YEŞİLBAYIR MAH.HADIMKOY İSTANBUL CAD.NO:130 B/1 HADIMKÖY ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MİKAİL KURT Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905512577202 E-posta : ik@artimmetal.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905512577202
ik@artimmetal.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.