İŞ İLANI DETAYI

Müşteriler ile firmamız arasında ilişkileri oluşturmak, geliştirmek, siparişleri almak ve sipariş sonrası süreci bütünüyle takip etmek.-Firma için yeni pazarlar ve müşteri arayışı içerisinde hareket etmek. -Mevcut müşteriler ile olan ilişkileri sürdürmek ve isteklerine cevap vermek. -Sipariş ile alakalı aksesuar, ambalaj, desen, nakış vbDetayları yönetmek ve gerekli birimi bu konularda bilgilendirmek. -Sevkiyat süreçlerini ve organisazyonları yürütmek. -Kurum hedef ve stratejilerinin gelişmesine katkıda bulunmak.-Sektördeki yenilikleri takip ederek, müşteri ilişkilerini artırmak ve yenilikçi yaklaşımlar sergilemek. -Sipariş ile alakalı gerekli mütabakatları yapmak, yönetmek ve sürdürmek


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yabancı DilMüşteri ilişkileri yönetimi, satış pazarlama, ihracat, fiyatlandırma vb. konularda tecrübeli.İyi derecede İngilizce bilen 2. Dil tercih sebebiAynı iş kolunda en az 2-3 yıl tecrübeli. Müşteri portföyü olan. Kalite ve sonuç odaklı, inovatif, planlama, organizasyon ve problem çözme yeteneğine sahip olmak. Office programlarına hakim.İnsan ilişkilerinde başarılı , yeniliklere açık. Yurtdışı seyehat engeli olmayan.Erkeler için askerlik görevini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Pamukkale
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Pamukkale veya Edmeg Denizli Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder