İŞ İLANI DETAYI

Akıllı tahta ve dokunmatik led ekran gibi eğitim teknolojileri ürünlerimizin özelliklerine kısa sürede hakim olup, müşteriye bunları aktarmak ve satış planını gerçekleştirmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Çalıştığı şehir dışında, belirlenen şehir ve bölgeleri tarayıp ziyaretler yapabilecek, Yaptığı seyahatleri ve ziyaretleri günlük raporlamak ve haftalık ziyaretlerin analizini sunmak Sorumluluğunda olan kurumların, sipariş takibini yapmak, Piyasada talep yaratmak ve satışa özendirici faaliyetlerde bulunmak, Uygun periyotlarda satış tahmini yapmak, Ürünler ile ilgili pazardan gelen dilek ve şikayetleri tespit ederek giderilmesi için gerekli işlemleri yapmak, Satış yapılacak Kurum ile şirket arasındaki ilişkiyi sağlıklı şekilde yürüten Sorumlu olduğu bölge için satış potansiyelini analiz etmek, rekabet uygulamalarını takip etmek, satış arttırıcı faaliyetleri önermek ve kabul gören önerilerin gerçekleşmesini sağlamak, Rakip analizleri yaparak raporlamak, Yeni müşteri portföyü geliştirme çabalarına yardım ederek satış organizasyonuna yeni kurumlar eklemek, Satış öncesi, sırası ve sonrasında tüm müşteri ilişkilerini yönetmek, Düzenli saha ziyaretleri yaparak, müşterilerle iletişim içerisinde olmak ve müşteri memnuniyetini arttırıcı aksiyonlar almak,CV LERİN FOTOĞRAFLI OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (8.10.1999 - 9.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (8.10.1999 - 9.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BİRLİK MAH. 448. CAD. NO:41/4 Çankaya/ANKARA ANKARA/MERKEZ ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : LEYLA DURAN Ünvan : Planlama elemanı Telefon : 905352523634 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905352523634

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder