İŞ İLANI DETAYI

Firmamız, Tekirdağ-Ergene Bölgesi nde Solvent Geri kazanımı, Çamur kurutma, tehlikeli ve tehlikesiz atık ön işleme faaliyetleri yapan bir şirkettirSatış ve Pazarlama departmanımıza katılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz:Tercihen Kimyasal ve Solvent satış-pazarlaması hususunda tecrübesi olan,Haftalık ve Aylık Raporlama yapabilecek,Pratik çözümler üretebilen, müşteri odaklı çalışabilen,Güçlü iletişim becerilerine sahip, ekip çalışmasına yatkın,Zaman yönetimi becerisi gelişmiş, MS Office uygulamalarına hakim,B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,İl dışı seyahat engeli olmayan,Planlama, organizasyon ve analitik düşünme yeteneği olan,Disiplinli çalışan.ÇALIŞMA SAATLERİ: 08:00 -18 :00MAAŞ: GÖRÜŞMEDE BELİRLENECEKTİR.SERVİS GÜZERGAHLARI : ÇORLU- ÇERKEZKÖY - KIZILPINARDETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ : 0282 650 14 47 - 0538 636 35 30


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikAranan Nitelikler:Yurtiçinde bulunan mevcut ve potansiyel müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek,Hedef müşteri potansiyellerini araştırmak ve ziyaretlerinizi takip etmek,Müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözümler üretmek,Gerekli atıkları ilgili fabrikalardan veya atık firmalarından temin etmek,Haftalık ve aylık satış raporları hazırlamak ve ilgili birimlere sunmak,Satış yöneticisinin verdiği diğer görevleri yerine getirmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Ergene
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Ergene veya Edmeg Tekirdağ Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder