İŞ İLANI DETAYI

Karadenişz Bölgesi nde yayın yapan www.turizmgazetesi.com haber sitesinin Samsun un turizm dernekleri desteği ile 3 dilde çıkartmayı planladığı Samsun turizm ve sağlık rehberi çalışmaları için alan çalışması yapabilecek eleman ihtiyacı vardır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Takım ÇalışmasıTÜRSAB, KATİD, SAMTİAD dernekleri ve İnternet Habercileri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan çalışma için referanslı ve referanssız kurumsal işletmelerle iletişim kurularak rehber ve özellikleri tanıtılacak, ilgili firmalara rehber tanıtımı yapılarak, dijital ve baskılı ortamda yayınlanacak olan rehber pazarlanacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 23- -45 (19.08.2001 - 13.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Farketmez Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 19 MAYIS MAH. Hürriyet sokak. No: 4 Kat :2 SAMSUN MERKEZ SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALAÇAM , BAFRA , ÇARŞAMBA , HAVZA , KAVAK , LADİK , SAMSUN MERKEZ , TERME , VEZİRKÖPRÜ , ASARCIK , ONDOKUZMAYIS , SALIPAZARI , TEKKEKÖY , AYVACIK/SAMSUN , YAKAKENT , CANİK , İLKADIM , ATAKUM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Coşkun Özbek Ünvan : İmtiyaz Sahibi Telefon : 905530232515 E-posta : coskunozbek@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 20000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : 905530232515
coskunozbek@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder