İŞ İLANI DETAYI

Aydın Efeler-ASTİM de faaliyet gösteren STOR YAPI SİSTEMLERİ SANVE TİCA.ŞÜnvanlı firmamızda işe alınmak üzere pazarlama sorumlusu aranmaktadır.-Ms office uygulamalarına hakim word, excell power point vb.-Temsil ve ikna kabiliyeti yüksek, iletişimi güçlü ve takım çalışmasına yatkın-Çözüm odaklı ve araştırmacı yapısı ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, sorumluluk sahibi öğrenmeye ve gelişime açık, dinamik, takip becerileri kuvvetli olan,-Planlama organizasyon, koordinasyon, iş takibi ve raporlama becerilerine sahip, analitik düşünme ve analiz yetenekleri güçlü,-Aluminyum doğrama ve cephe sistemleri , PVC kapı-pencere sistemleri konularında satış ve pazarlama deneyimi olan veya bu konularda kensine güvenen ,-B sınıfı ehliyeti olan, aktif araç kullanabilen,-Kuşadası veya Söke de ikamet eden ve home office uzaktan olarak çalışabilecek olan takım arkadaşı aramaktayız.-Şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda Söke ve Kuşadası nda pazarlama-satış faaliyetlerinde bulunmak,-Müşteri portföyü oluşturulması, takibi, yönetilmesi, planlı şekilde müşterilerin ziyaret edilmesi,-Yapılan pazarlama satış çalışmaları hakkında düzenli olarak raporlama yapılması,-Satış ve pazarlama performansına bağlı olarak tatminkar bir ücretlendirme söz konusu olacaktır.İlgilenen adaylar aşağıdaki adresten veya 0 552 380 82 50 nolu telefondan veya muhasebe@storyapi.com e-posta adresinden iletişime geçebilir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATA OSB ASTİM 1. CD. NO:29 EFELER AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KUŞADASI , SÖKE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GÜZİDE HANIM Ünvan : Telefon : 905523808250 E-posta : muhasebe@storyapi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Efeler
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905523808250
muhasebe@storyapi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Efeler veya Edmeg Aydın Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder