İŞ İLANI DETAYI

Park Dedeman Eskişehir Otelimiz için;Dedeman markasını gururla temsil ederek, misafirlere beklentilerinin üzerinde hizmet sunmayı hedefleyen hizmet standartlarına bağlı çalışacak, Resepsiyonist pozisyonunda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ekip arkadaşı aranmaktadır.Otele gelen tüm misafirlerin check in ve check out işlemlerini yürütmek, her konuda yardımcı olmak ve misafir memnuniyeti için otel standartları doğrultusunda hizmet vermek.


Tercihen iyi derecede ingilizce bilen ikinci dil tercih sebebidirMisafir memnuniyeti odaklı çalışan,Misafir verileri konusunda gizlilik prensibini benimsemiş olan,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen ve ekip çalışmasına önem veren,Üst seviyede iletişim becerisine sahipGüleryüzlü ve prezentabl,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamışEskişehir de ikamet eden 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder