İŞ İLANI DETAYI

Tokat Merkez Bedestenlioğlu Mahallesinde faaliyet gösteren MÜFTÜOĞLU UNLU MAMULLERİ firmasında istihdam edilmek üzere personel aranmaktadır.İş başvurusu yapacak adayların ilanın altında yer alan Başvur butonuna tıkladıktan sonra 0541 126 21 60 numaralı telefondan Oğuzhan Bey ile veya 0533 613 36 32 numaralı telefondan Ömer bey ile görüşme gerçekleştirmesi gerekmektedir.


- Yufka imalat tesisinde yufka paketleme ve paket etiketleme işlerini yapabilecek,- En fazla 45 yaşında,- Temizliğe önem veren, insan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına uyumlu,- Personel aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4517.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -4517.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BEDESTENLİOĞLU MAH. 6. CAD. NO:5 (ROS TEKSTİL YANI) TOKAT MERKEZ TOKAT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TOKAT MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tokat
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tokat MÜFTÜOĞLU UNLU MAMULLERİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder