İŞ İLANI DETAYI

Ambalaj ve paketin kolayca açılmayan bir yapıda olmasını sağlamak,Paketleme için ekip üyelerine gerekli talimatları vermek,Paketleme elemanlarının vardiyalarını kontrol etmek,Paketleme ve ambalajlama sisteminin durmadan devam etmesini sağlamak için çalışmalar yapmak,Paketleme ve ambalajlama sisteminde ihtiyaç duyulacak olan malzemeleri belirlemek,Malzeme tedarikini sağlamak,Stok ikmal süreçlerini verimli bir şekilde yönetmek,Paketleme ve ambalajlama sürecinde ürünlerin hasar görmeden yüklenmesini sağlamak,Paketlenen ürünlerin kontrol işlemlerini yapmak,Uygunsuz olan ürünleri ayırmak,Ürünleri sevkiyata hazır hale getirmek,Ürün paket ve ambalajlarıyla ilgili bulunan araç, gereç ve ekipmanları doğru kullanmak,Şirketin belirlemiş olduğu kurallara ve prosedürlere uygun olarak çalışmak,İş sağlığı ve güvenliğine, hijyen kurallarına uygun olarak çalışmak,Sorumlu olduğu ekipmanları çalıştırmadan önce kontrol etmek,Makine ayarları tablosu doğrultusunda çalışmak,Üretim sırasında ekipman ve ürün ile ilgili konuları takip etmek, ortaya çıkan sorunları çözmek,Sorumlu olduğu makinelerin bakımlarını yapmak.3 VARDİYA; PAZAR TATİLSERVİS : ÇERKEZKÖY, ÇORLU, KAPAKLI, Kızılpınar a servis yoktur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesiİş takibini yapmak,Hızlı çözüm üretme yeteneğine sahip olmak,Analitik düşünce gücüne sahip olmak,Yeni teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip etmek ve bunlara adapte olabilmek,Ekip çalışmasına yatkın olmakMüşteri hizmeti odaklı bir anlayışa sahip olmak,Gelişime ve öğrenmeye açık, ekip yönetiminde deneyimli olmak,Üretim operasyon sürecinde paketleme ve ambalaj bölümünde çalışmış olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (30.04.1999 - 15.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -45 (30.04.1999 - 15.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VELIKÖY OSB MAH. SANAYI BLV. NO: 80 /1 ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , ÇORLU , KAPAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : ceyhan karabaş Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905443649867 E-posta : ceyhan.karabas@contital.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Özel sağlık sigortası En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 23000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905443649867
ceyhan.karabas@contital.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Paketleme iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg ÇERKEZKÖY veya Edmeg Tekirdağ Paketleme gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder