İŞ İLANI DETAYI

Paketleme ElemanıPlastik Ekstrüzyon ve kağıt işlediğimiz fabrikamız bünyesinde 3 vardiya sisteminde çalışacak bay Üretim ve Paketleme Elemanı –alınacaktırVasıflı-vasıfsız devamlı çalışacak takım arkadaşlarına ihtiyaç vardırBaşvurular şahsen yapılacaktır.MAAŞ+SERVİS+YEMEK+PRİM+MARKET ALIŞVERİŞ KARTI Üretim sürecinde, müşteri beklentileri doğrultusunda oluşturulan kalite standartları dahilinde üretim yapacak, Takım içi yetkinlikleri artırmak için profesyonel bilgi aktarımını sağlayacak, Üretimin gerçekleşmesi sürecinde makine ve ekipmanlarla ilgili her türlü sürece destek olacak,Sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına yatkın, tercihen daha önce benzer işlerde çalışmış,Askerliğini yapmış tercihen 22 yaş üstüDikkatli, titiz, sorumluluğunun bilincinde olan,Derince -Kuruçeşme -İzmit merkez - Bekirpaşa- Yeşilova - civarında ikamet eden,Gerçekten işe ihtiyacı olan, kısa aralıklarla bir çok iş yeri değiştirmeyi sevmeyen,Uzun süreli kalıcı bir iş isteyen, Yaptığı işi benimseyen,Asgari ücret üzeri maaş, 3 ayda bir pirim, yılda 3 defa market kartı,Tercihen sigara kullanmayan Başvurular şahsen 0262 329 20 00 -01 nolu telefona veya ramazan@tureller.com adresine yapılacaktır !!Uygun adaylar başvur butonuna basarak firma yetkilisiyle ilanda belirtilen şekilde telefon ya da mail ile iletişime geçmelidir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübePaketleme ElemanıPlastik Ekstrüzyon ve kağıt işlediğimiz fabrikamız bünyesinde 3 vardiya sisteminde çalışacak bay Üretim ve Paketleme Elemanı –alınacaktır. vasıflı-vasıfsız devamlı çalışacak takım arkadaşlarına ihtiyaç vardır. Başvurular şahsen yapılacaktır.MAAŞ+SERVİS+YEMEK+PRİM+MARKET ALIŞVERİŞ KARTI Üretim sürecinde, müşteri beklentileri doğrultusunda oluşturulan kalite standartları dahilinde üretim yapacak, Takım içi yetkinlikleri artırmak için profesyonel bilgi aktarımını sağlayacak, Üretimin gerçekleşmesi sürecinde makine ve ekipmanlarla ilgili her türlü sürece destek olacak,Sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına yatkın, tercihen daha önce benzer işlerde çalışmış,Askerliğini yapmış tercihen 22 yaş üstü. Dikkatli, titiz, sorumluluğunun bilincinde olan,Derince -Kuruçeşme -İzmit merkez - Bekirpaşa- Yeşilova - civarında ikamet eden,Gerçekten işe ihtiyacı olan, kısa aralıklarla bir çok iş yeri değiştirmeyi sevmeyen,Uzun süreli kalıcı bir iş isteyen, Yaptığı işi benimseyen,Asgari ücret üzeri maaş, 3 ayda bir pirim, yılda 3 defa market kartı,Tercihen sigara kullanmayan Başvurular şahsen 0262 329 20 00 -01 nolu telefona veya ramazan@tureller.com adresine yapılacaktır !!! Uygun adaylar başvur butonuna basarak firma yetkilisiyle ilanda belirtilen şekilde telefon ya da mail ile iletişime geçmelidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (4.09.2004 - 7.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALİKAHYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 3. CADDE NO:2 KOCAELİ MERKEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İZMİT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Altuğ TEKİN Ünvan : ÜRETİM MÜDÜRÜ Telefon : 902623292000 E-posta : ramazan@tureller.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : *MAAŞ+SERVİS+YEMEK+PRİM+MARKET ALIŞVERİŞ KARTI En Az Ücret : 18300 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 20000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902623292000
ramazan@tureller.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kocaeli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder