İŞ İLANI DETAYI

Dolum, etiket veya paketleme alanlarında görevlendirilmek üzere 20-30 yaş arasında tercihen kadın üretim personeli aranmaktadır.· Üretim alanında dolum, etiket veya paketleme alanında verilen işleri titiz ve düzenli şekilde yapabilmesi.· Üretim esnasında verilen görevi yüksek sorumluluk bilinciyle yerine getirebilmesi.· Üretim alanının kurallarına uygun davranabilmesi.· Üretim elemanlarıyla uyum içinde çalışabilmesi.Başvurunuzu daha hızlı işleme alabilmemiz için CV'nizi info@semical.com.tr adresine göndermenizi rica ederiz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAnalitik Düşünebilme, fiziki ve bedensel yeterlilik, sorun çözme ve insiyatif alabilme, takım çalışması· LiseMezun, Ön LisansMezun, LisansMezun.· Tecrübeli / Tecrübesiz Yetiştirilmek üzere.· Dikkatli, disiplinli ve ekip çalışmasına yatkın.· Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.· Sorumluluk sahibi.· Hijyen şartlarına uygun çalışabilecek, temiz, titiz, eli işe yatkın.· Belirli alan kurallarına uygun çalışabilecek.· Tercihen Isparta civarında ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder