İŞ İLANI DETAYI

1970 yılında kurulan ‘’Köklerinden Aldığı Güçle Geleceğe Yürüyen’’ Fabrikalarında devam eden yatırmalar ile firmasında çalışanlara yeni fırsatlar yaratan, Gözeler Holding bünyesindeki Ersaş Pen Fabrikamızda görevlendirilmek üzere, Paketleme Elemanı aramaktayız.Üretim aşaması tamamlanmış PVC profilleri uygun şekilde ambalajlamak,Palet, sandık, karton, naylon, etiket vbPaketleme malzemelerini iyi tanımak ve iyi kullanabilmek,El becerisini hızlı ve etkili bir şekilde kullanabilme yeteneğine sahip olmak,Fazla sayıdaki ürünleri eksiksiz paketleyebilmek,Paketleme işlemi gerçekleştirilen ürünlerin miktarlarına dikkat etmek,Ürün ve ambalaja zarar gelmemesi için özen göstermek,Ürünlerin açılmayacak şekilde paketlendiğinden emin olmak,Paketlenen ürünleri sevkiyata hazır hale getirmek.


Ortaöğretim veya Lise mezunu,Benzer pozisyonda minimum 1 yıl tecrübeli,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Gerektiğinde vardiyalı düzende çalışabilecek,Tertipli ve düzenli, kalite kriterlerine uygun çalışma alışkanlığı olan, iş takibi yapabilecek,Pozitif iletişim yetkinliğinde ve ekip çalışmasına yatkın,Lüleburgaz, Ergene, Çorlu, Çerkezköy ve çevresinde ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Paketleme
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ERSAŞ PEN KOMPOZİT PROFİL SANAYİ A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder