İŞ İLANI DETAYI

Silifke uysal özel güvenlik şirketi bünyesinde daimi, devamlı çalışacak BAY Özel güvenlik görevlisi ekip arkadaşı arıyoruz.Sadece Mersin Silifke içinde yaşayan-yaşayabilecek personel ihtiyacımız vardır.Projemiz Silifke organize sanayi bölgesinde ve Silifke Taşucu mevkisinde mevcuttur.Maaş asgari ücrettir.Gerekli koşulları sağlayan ve daimi çalışabilecek personeller bizlere ulaşabilir.!


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıÖzel Güvenlik Kartı BulunanSilahlı veya silahsızMesleğini seven tam zamanlı çalışabilecekEkip arkadaşlarına ihtiyacımız vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARAY MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:43 SİLİFKE MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANAMUR , ERDEMLİ , GÜLNAR , MERSİN MERKEZ , MUT , SİLİFKE , TARSUS , AYDINCIK/İÇEL , BOZYAZI , ÇAMLIYAYLA , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : batuhan ünlü Ünvan : SİLİFKE UYSAL ÖZEL GÜVENLİK Telefon : 905319909431 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Silifke
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905319909431

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Silifke veya Edmeg Mersin Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder