İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz, gece bekçisi pozisyonunda çalışacak güvenilir ve sorumluluk sahibi bireyler aramaktadırPozisyon: Gece Bekçisi BAŞİSKELE VE CİVARINDA İKAMET EDEN ADAYLAR TERCİH EDİLECEKTİR İş Tanımı:Şirket mülklerinin güvenliğini sağlamak.Gece boyunca mülkün çevresinde devriye gezerek güvenlik önlemlerini uygulamak.Gerektiğinde giriş-çıkış kontrolleri yapmak.Alarm sistemlerini izlemek ve gerektiğinde müdahale etmek.Acil durumlarda uygun prosedürleri takip etmek.İLETİŞİM BİLGİLERİ KISMINDAKİ TELEFON NUMARASINA WHATSAPP UYGULAMASINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.


Aranan Nitelikler:Güvenlik sertifikasına sahip olmak tercih sebebidir.Benzer bir pozisyonda deneyimli olmak tercih sebebidir.Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.İyi iletişim becerilerine ve çözüm odaklı düşünme yeteneğine sahip olmak.Fiziksel olarak formda ve devriye gezme yeteneğine sahip olmak.Güvenilir, sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak.SADECE GECE 22:00 / 08:00 ARASI ÇALIŞACAK ADAYLARIN BAŞVURULARINI BEKLİYORUZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 30- -50 (10.06.1994 - 22.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VEZİRÇİFLİĞİ MAH. YALKIM S. NO:12 BAŞİSKELE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri : İsim : ERSİN ÇEKEN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905422500606 E-posta : ersin.ceken@raysanbariyer.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : ÖZEL SAGLIK SİGORTASI

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Kartepe
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905422500606
ersin.ceken@raysanbariyer.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg KARTEPE veya Edmeg Kocaeli Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder