İŞ İLANI DETAYI

Koruma ve güvenliğini sağladığımız projelerimizde; 4857 Sayılı İş Kanunu prosedür ve yükümlülüklerine uygun olarak müşteri memnuniyeti odaklı güvenlik hizmeti sağlamak amacıyla İzmir de ikamet eden ya da kendi imkanlarıyla ikamet edebilecek, Bay - Bayan Güvenlik Görevlileri alınacaktırİlana başvuracak adayların görüşmeye gitmeden önce 0232 441 54 34 nolu telefondan randevu almaları rica olunur.


5188 sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan İyi iletişim kurabilen, fiziği ve diksiyonu düzgün,Bay adaylar için boyu 1,73 cm den kısa olmayan,Bayan adaylar için boyu 1,63 cm den kısa olmayan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HALKAPINAR MAH. 1203 SK. NO:13/U ONUK PLAZA KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BAYINDIR , BERGAMA , BORNOVA , ÇEŞME , DİKİLİ , FOÇA , KARABURUN , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , KINIK , KİRAZ , MENEMEN , ÖDEMİŞ , SEFERİHİSAR , SELÇUK , TİRE , TORBALI , URLA , BEYDAĞ , BUCA , KONAK , MENDERES , BALÇOVA , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , NARLIDERE , GÜZELBAHÇE , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Erhan TOPCU Ünvan : İşe Alım Şefi Telefon : 908502038797 E-posta : erhan.topcu@tepesavunma.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908502038797
erhan.topcu@tepesavunma.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder