İŞ İLANI DETAYI

DESBAŞ - İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesi Kurucu ve İşletici Şirketi bünyesinde Güvenlik Ekibimize dahil olmak üzere Özel Güvenlik Görevlisi 4 kişi takım arkadaşları arıyoruz.Çalışma düzeni 2 gündüz, 2 gece, 2 dinlenme şeklinde ve devamlıdır.Personel, şirketin kendi bünyesinde süresiz istihdam edilecektirTaşeron yok.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıErkek,Asgari lise mezunu,Askerlik görevini tamamlamış,Güvenlik sertifikası kimlik kartı olan,Takım çalışmasına yatkın,Gündüz ve gece, vardiyalı çalışabilecek 2 gündüz, 2 gece, 2 istirahat,40 yaşını aşmamış,Tuzla ve çevresinde ikamet eden Şekerpınar, Çayırova, Aydınlı, Orhanlı, Pendik, Tuzla, Kaynarca ve yakın çevresi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.