İŞ İLANI DETAYI

KEMİTEKS KİMYA, endüstriyel kimyasalların Polimer Emülsiyonları ve Pigment Dispersiyonları üretimi konusunda öncü bir firmadırŞirketimizin Hadımköy tesisinde, Güvenlik Personeli olarak çalışacak aday aramaktayız.Ücret olarak 27.000 TL Ortalama net, Yemek, Servis, Yılda 3 defa erzak yardımı yılın belirli dönemlerindeİş TanımıÖzel Güvenlik kimlik kartına sahip,Tercihen benzer pozisyonda min 2 yıl tecrübesi bulunan,Vasdiyalı sistemde ve dış saha görevlendirmelerinde çalışacak,İş güvenliği prosedürlerine ve şirket politikalarına uygun olarak çalışmak.Günde 8 saat vardiyalı çalışma düzeninde 6 gün çalışma, 1 gün tatil çalışmak.


Aranan NiteliklerBay 20-35 yaş arasında, En az lise mezunuAskerlik ile ilişiği bulunmayan,Tercihen benzer bir pozisyonda ve vardiyalı çalışma düzeninde tecrübeli,Dikkatli, titiz ve sorumluluk sahibi,Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü.BaşvuruEğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, 0212 771 28 28 irtibat numarasına bilgilerinizi iletebilirsiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.