İŞ İLANI DETAYI

SEVEN FOR LİFE THERMAL OTEL bünyesinde bina ve tesislerde, hukuk kurallarına uygun talimatlar çerçevesinde, fiziki ve teknik imkanları kullanarak, can, mal güvenliği ve huzuru sağlamak için gözetim, denetim ve kontrol yapmak 'Özel Güvenlik Görevlisi Silahsız' mesleğinde çalışma üzere takım arkadaşları aranmaktadır.


Tercihen en az lise mezunu,Tercihen Özel Güvenlik Görevlisi olarak tecrübe sahibi,Sözlü ve yazılı iletişim becerileri gelişmiş,Disiplinli, sorumluluk sahibi, işini iyi takip eden, güler yüzlü,Ekip çalışmasına yatkın,Yoğun tempoda çalışabilen,Esnek çalışma saatlerine uyabilen,Tercihen İngilizce bilen,Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartı sahibi,vb.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (19.04.1999 - 21.02.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (19.04.1999 - 21.02.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DAVUTLAR MENDERES AYDIN KUŞADASI KUŞADASI AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AYDIN İrtibat Bilgileri : İsim : Murat Bey Ünvan : Güvenlik Amiri Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Lojman imkanı bulunmaktadır.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aydın SEVEN FOR LİFE THERMAL HOTEL İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder