İŞ İLANI DETAYI

Canpolatlar Şirketimiz için, Silahlı Güvenlik Görevlisi aramaktayız.Silahlı Güvenlik Görevlisi olarak çalışabilmek için geçerli silahlı güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak,En az lise mezunu olmak,Fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak,İyi iletişim becerilerine sahip olmak.,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.


Kurumun mülklerini ve değerli eşyalarını korumak,Giriş ve çıkışları kontrol etmek ve kayıt altına almak,Güvenlik kameralarını izlemek ve gerekli durumlarda müdahale etmek,Acil durumlarda müdahale etmek ve gerekli önlemleri almak,Personel ve ziyaretçilere yardımcı olmak ve gerekli yönlendirmeleri yapmak,Şirket içerisine yapılacak araç ve yaya giriş-çıkış işlemleri ile misafir karşılama süreçlerinin prosedürlere uygun olacak şekilde yapılmasını sağlayabilecek,Şirket içerisinde gündüz ve gece devriye işlemlerinin eksiksiz olarak yapılmasını sağlayabilecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Şanlıurfa
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder