İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİstanbul Havalimanında Sancak Binasında dış cephe ve iç güvenliği sağlayacak,TPSS sertifikalı ve silahlı kimlikli,Müşteri tedarik araçlarını kontrol edebilecek,En az lise mezunu,İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,Havalimanında çalışma tecrübesi olan,İstanbul Havalimanında Sancak Binasında çalışacak güvenlik personelleri aramaktayız.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıTPSS sertifikalı ve silahlı kimlikli,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (11.10.2004 - 12.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -50 (11.10.2004 - 12.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TAYA KADIN MAH DESTEK BÖLGE C BLOK NURİ DEMİRAĞ CAD NO:8 YENİHAVALİMANI ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİŞLİ , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Emine SEYAZ Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905017546155 E-posta : insankaynaklari@sancakinflight.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Ssk

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Güvenlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905017546155
insankaynaklari@sancakinflight.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Güvenlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Güvenlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.