İŞ İLANI DETAYI

Konfeksiyon ürünlerinin üretiminde, sanayi tipi overlok makinesi ve yardımcı aletler kullanarak parçaları birleştiren, sağlamlaştıran ve kenar kısımlarını temizleyen kişidir.


Overlokçu; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:a İş organizasyonu yapmak,b Overlok makinesinin iş öncesi temizliğini yapmak,c Overlok bıçağını takmak,d Kumaşa en uygun iğne ve iplik seçimini yapmak, e Dikiş ayarını yapmak, f Makineyi çalıştırmak,g Parçaların doğru şekilde birleştirilmesini sağlamak,h Malzemeyi ve yapılan işi belirli aralıklarla kontrol etmek,i Çalışma bitiminde makineyi kapatmak,j Makinede meydana gelebilecek basit arızaları tamir etmek,k Overlok makinesinin bakımını yapmak,l Mesleki gelişim faaliyetlerinde bulunmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Güngör Mah. 1021 sokak no:4 YÜKSEKOVA HAKKARİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YÜKSEKOVA İrtibat Bilgileri : İsim : Rıdvan YILMAZ Ünvan : Telefon : 905419630418 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hakkari
İlçe : Yüksekova
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905419630418

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Hakkari Geneli İş İlanları