İŞ İLANI DETAYI

Başaran Traktör bünyesinde istihdam edilmek üzere Yedek Parça Satış Danışmanı aranmaktadır.Görev Tanımı;Servis yedek parça deposuna gerekli yedek parça bulunurluğunu sağlamak.Parçaların servis içine ve servis dışına doğru zamanda ve doğru miktarlarda teslimini sağlamak.Yedek parça tedariklerini ve hareketsiz parça stoklarını takip etmek, ihtiyaca göre hangi parçanın sipariş verileceğini belirlemek, sipariş oluşturmak ve tedarikçilere iletmek.Envanter kontrolü için stok hareketlerini takip etmek.Gelen parçaların teslim alınması, doğru raflarda stoklanması ve depo düzeninin sürekliliğini sağlamak.İlana İşkur veya İşkur Eşube üzerinden başvuru yaptıktan sonra ik@basarancanakkale.com mail adresine cv göndererek işyeri ile iletişime geçilebilir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder