İŞ İLANI DETAYI

Akmercan Şirketler Grubunda, araç bakım-onarım ve sevkiyatı konusunda servis sürecini kapsayan tüm faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere;· Yetkili ya da Özel Servislerde en az 3 yıl deneyimli· Karma marka gruplarının araç bakım-onarım konusuna hakim olan· Teknik arızalarda arızanın tespitinin yapılması ve ustalara yönlendirilmesi· İş dağılımı konusunda yetkin tecrübeye sahip· Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen· İnsan ilişkileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın, temsil yeteneği ve yüksek ikna kabiliyetine sahip· Sonuç odaklı çalışan· Müşteri memnuniyetine önem veren· Askerlik hizmetini tamamlamış· Esenler ve çevresinde ikamet eden


KÜÇÜKÇEKMECE ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞACAK ERKEK ADAYLARKÜÇÜKÇEKMECE VE YAKIN İLÇELERBAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN TELEFON NUMARASINDAN İLETİŞİME GEÇMESİ İSTENMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (12.09.2004 - 15.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÜÇÜKÇEKMECE ŞANTİYE ESENLER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR , BAHÇELİEVLER , BAŞAKŞEHİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MERVE KOÇ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905389712769 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenler
Pozisyon : Otomotiv
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905389712769

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenler veya Edmeg İstanbul Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.