İŞ İLANI DETAYI

Bursa Acamar Renault&Dacia plazamızda görev alacak 'Otomotiv Mekanikeri' alınacaktır.Aranılan Nitelikler:En az düz, teknik veya endüstri meslek lisesi mezunu,En az 3 yıl deneyimli,Oto ehliyetli,Ekip çalışmasına uygun,Erkek Adaylar için Askerlik Hizmetini Tamamlamış.Çalışma arkadaşı aramaktayız.Çalışma Saaterimiz: Hafta içi 08:30-18:00 cumartesi 09:00-16:00Servis Güzergahları: Geçit Servisi, Heykel Servisi,Çamlıca Servisi,Millet Mah.Servisi, Kestel Servisi,Mesken Servisi, Gemlik Servisi.


'İŞ ARAYAN DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.'


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (30.04.2004 - 3.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OVAAKÇA EĞİTİM MAH. İSTANBUL CAD.NO:742-744 OSMANGAZİ/BURSA OSMANGAZİ BURSA OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEMLİK , NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Bahar Şen Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905465391550 E-posta : insankaynaklari@acamar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Gemlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905465391550
insankaynaklari@acamar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg GEMLİK veya Edmeg Bursa Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bursa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder