İŞ İLANI DETAYI

Türkiye'nin ilk profesyonel tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı Oto Ekspertiz Kuruluşu olan OTORAPOR'UN Erzincan şubesinde görevlendirilmek üzere Motor - Mekanik Ekspertiz Uzmanı Otomobil - Hafif Ticari Mekanikeri alınacaktır.- B Sınıfı sürücü belgesine sahip,- Aktif olarak araç kullanabilen,- Bilgisayar, tablet ve akıllı telefon kullanma becerisine sahip,- Araçların diagnostik testini yaparak elektronik arızalarını tespit etme beceri ve bilgisine sahip,- 0 ve 2El araçlar konusunda deneyim sahibi,- Araçların motor ve mekanik aksamını inceleyerek olası bir arıza durumunu tespit edecek donanım ve tecrübeye sahip,- Güvenilir ve sorumluluk sahibi,- Meslek Yüksek Okulu, Teknik veya Meslek Liselerinin motor veya otomotiv bölüm mezunu- Düz lise veya orta öğretim mezunu adayların ise motor mesleki yeterlilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.- 0 ve 2El araçların kaza ve arıza durumlarını teknik cihazlarla test ve muayene ederek ekspertiz raporunu hazırlayacak müşteri memnuniyeti bilincine sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır.Müracaatlar şahsen yapılacak olup iş hakkında detay bilgi, sosyal hak ve maaş vbKonular görüşme esnasında konuşulacaktır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeB Sınıfı sürücü belgesine sahip,Aktif olarak araç kullanabilen,Bilgisayar, tablet ve akıllı telefon kullanma becerisine sahip,Araçların diagnostik testini yaparak elektronik arızalarını tespit etme beceri ve bilgisine sahip,0 ve 2. El araçlar konusuna deneyim sahibi,Araçların motor ve mekanik aksamını inceleyerek olası bir arıza durumunu tespit edecek donanım ve tecrübeye sahip,Güvenilir ve sorumluluk sahibi,Meslek Yüksek Okulu, Teknik veya Meslek Liselerinin motor veya otomotiv bölüm mezunuDüz lise veya orta öğretim mezunu adayların ise motor mesleki yeterlilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -55 (14.05.2004 - 16.04.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MENGÜCELİ MAH. S5 SOKAK NO 58/E ERZİNCAN MERKEZ ERZİNCAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇAYIRLI , ERZİNCAN MERKEZ , İLİÇ , KEMAH , KEMALİYE , REFAHİYE , TERCAN , ÜZÜMLÜ , OTLUKBELİ İrtibat Bilgileri : İsim : Ömer Batuhan KILIÇ Ünvan : Şirket Sahibi Telefon : 905462260505 E-posta : omerbatuhankilic@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzincan
İlçe : Çayırlı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905462260505
omerbatuhankilic@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Erzincan ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Erzincan, Edmeg ÇAYIRLI veya Edmeg Erzincan Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Erzincan ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Erzincan İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzincan Geneli İş İlanları