İŞ İLANI DETAYI

Sakarya ilinde Opel ve Peugeot markaların bayiliğini yürüten firmamız için,22-50 yaş aralığında,En az ortaöğretim mezunu Kadın/ErkekMüşterilerin, hasar ile ilgili konularda, onarım, bilgi, yedek parça vbTaleplerini karşılamak,İhtiyaçlarını eksiksiz olarak belirlemek, uygun çözüm önerilerini hazırlamak ve talep sahipleri ile paylaşmak, Tüm randevuların planlanmasını yapmak, plan doğrultusunda müşterileri kabul etmek,Onarımları takip etmek, biten araçların müşteriye teslimatını gerçekleştirmek, Müşteri memnuniyeti ve sadakati ilkesini önde tutarak, müşteri ilişkilerini yürütmek, Standart süreçlere ve uygulamalara bağlı kalarak çözüm üretebilecek,Çözüm sürecinin takibini ve kontrolünü yapabilecek takım arkadaşı arıyoruz.Çalışma gün ve saatlerimiz 08:30-18:00 cumartesi:08:30-15:00 pazar günleri tatildir.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe · Otomobil hasar süreçlerine hakim,· MS Office programlarına hâkim,· En az B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen,· Diksiyonu düzgün,· Ekip çalışmasına yatkın, iş disiplinine sahip, sorumluluk sahibi,· Analitik düşünebilen, sorun çözme kabiliyeti olan,· Sözlü, yazılı iletişim ve raporlama yetkinlikleri yüksek,· Güler yüzlü, giyimine özen gösteren ve sorumluluk sahibi,· Dışa dönük, enerjisi yüksek,· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış bir takım arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (23.04.2004 - 26.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (23.04.2004 - 26.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : D-100 KARAYOLU ÜZERİ MERKEZ MAH. DÖRTYOL MEVKİİ - EKİN OTO PLAZA ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : SERDAR FIRTINA Ünvan : SERVİS MÜDÜRÜ Telefon : 902642911200 E-posta : info@ekinoto.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902642911200
info@ekinoto.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg AKYAZI veya Edmeg Sakarya Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder