İŞ İLANI DETAYI

İş TanımıFirmanın üretim proseslerinin geliştirilmesi ve otomasyona geçmesi için özel makine, fikstür, montaj hattı projelerinde yer almak.SolidWorks’te tasarlanan parçanın teknik resimlerine uygun şekilde talaşlı imalatını yapmakMakine, fikstür, aparat, mekanizma parçalarının talaşlı imalatı yapmak, imalatı yapılan parçaların montajı ve devreye alma işlemlerini yapmak.Gerekli raporlamaları amirine sunmak.


Genel Nitelikler; Tercihen Meslek Lisesi veya MYO mezunuKalıpçılık veya makine yapım alanında talaşlı imalat konusunda en az 2-3 yıl tecrübesi olan.İyi derecede teknik resim okuyabilen - anlayabilen,Ölçü aletleri iyi derecede kullanmayı bilen.,Torna, freze, matkap, taşlama makineleri gibi atölye ekipmanlarını kullanabilen ve ekipmanlar konusunda iyi derecede bilgi sahibi.Özel makine, aparat, fikstür, mekanizma imalatı ve montajı konusunda bilgi ve tecrübeli.Hidrolik ve pnömatik ekipmanlarını tanıyan ve bu konularda bilgi sahibi.Temel Makine Elemanlarını dişli, rulman, vida, keçe, kaplin, zincir dişli vb. kullanma konusunda tecrübe ve bilgi sahibi olan,Raporlama ve dokümantasyon becerileri yüksek ve sistemli çalışabilen.Yurt dışı seyahat engeli olmayan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Otomasyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Otomasyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Otomasyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.