İŞ İLANI DETAYI

Ağır vasıta kamyon bakım servisinde çalıştırılmak üzere, tercihen tecrübeli veya işi öğrenmek isteyen tecrübesiz personeller alınacaktırMüracaatlar, şahsen firmaya olacaktır.Çalışma Saatleri: Hafta içi ve Cumartesi günü 09:00 - 17:00 saatleri arasındadırPazar günleri hafta tatilidirİŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeOTOMOTİV TEKNOLOJİSİAraç bakım ve onarım konusunda bilgisi olan veya işi öğrenmek isteyen tecrübesiz kişiler başvurabilir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 100. YIL MAH. AFYON YOLU ÜZERİ NO: 56 KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINTAŞ , DOMANİÇ , EMET , GEDİZ , KÜTAHYA MERKEZ , SİMAV , TAVŞANLI , ASLANAPA , DUMLUPINAR , HİSARCIK , ŞAPHANE , ÇAVDARHİSAR , PAZARLAR İrtibat Bilgileri : İsim : Filiz SU Ünvan : Muhasebe Sorumlusu Telefon : 905334053443 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
İlçe : Altıntaş
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905334053443

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kütahya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kütahya, Edmeg ALTINTAŞ veya Edmeg Kütahya Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kütahya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder