İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Araçların dış ve iç temizliğini yapmak.Yıkama, cilalama, iç temizlik ve detaylı temizlik işlemlerini gerçekleştirmek.Müşteri memnuniyetini sağlamak ve yüksek hizmet kalitesini sürdürmek.Temizlik ürünlerini ve ekipmanlarını düzenli olarak kontrol etmek ve bakımını yapmak.İlana başvuru yapıldıktan sonra 0501 740 9891 nolu telefondan Büşra BAYKASOĞLU ile görüşülmesi gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıAranan Nitelikler:Oto yıkama veya benzeri bir pozisyonda en az 1 yıl deneyimli olmak.Temizlik ürünleri ve ekipmanları hakkında bilgi sahibi olmak.Fiziksel olarak aktif olmak.Ekip arkadaşlarıyla iyi bir uyum içinde çalışmak ve işbirliği yapmakİyi bir iletişim becerisine sahip olmak.Güvenilir ve müşteri odaklı çalışmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Oto yıkama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Oto yıkama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Akçaabat veya Edmeg Trabzon Oto yıkama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder