İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Oto Yıkama ElemanıŞirket: PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİPARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ olarak, dinamik ve hızla büyüyen Ankara Kocatepe ekibimize katılmak üzere Oto Yıkama Elemanı arıyoruz.Görevler:- Müşteri araçlarını yıkamak ve temizlemek- Araç içi temizlik hizmetlerini gerçekleştirmek- Araçları belirlenen standartlara göre temizlemek- Müşteri memnuniyetini sağlamak için kaliteli hizmet sunmak- Araç temizliği konusunda gerekli tüm görevleri yerine getirmek


- Tercihen oto yıkama konusunda deneyimli- Müşteri memnuniyetine önem veren- Dikkatli ve titiz çalışmayı prensip edinmiş- Ekip çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve güvenilir- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekBizimle çalışmak ve kariyerinize PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ nde devam etmek isterseniz, bu ilan tam size göre. Başvurularınızı bekliyoruz.PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ, işe alım süreçlerinde eşit fırsatlar sunar ve tüm adayları, cinsiyet, ırk, din, yaş, engellilik durumu, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği veya herhangi bir diğer yasal olarak korunan statüye bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Oto yıkama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder