İŞ İLANI DETAYI

Bu talebe' Hasanbaşoğlu Otomotiv' adlı iş yerinde ' Oto Kuaför Elemanı' elemanı olarak çalışabilecek, 25-35 yaş arası, bu alanda deneyimli, B sınıfı ehliyete sahip , Erkek adaylar başvuru yapabilirlerBaşvurmak isteyenlerin ilan metni sonundaki 'Başvur' butonuna tıkladıktan sonra ,muhasebe@hasanbasoglu.com adresine fotoğraflı Cv gönderilmesi gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıBu alanda deneyimli,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (11.07.1999 - 12.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ERZURUM YOLU ÜZERİ KUTLUGÜN KÖYÜ MEVKİİ KİA PLAZA TRABZON MERKEZ TRABZON TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : TRABZON İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Zehra BORAN Ünvan : Telefon : 904623250360 E-posta : muhasebe@hasanbasoglu.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Pozisyon : Oto yıkama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 904623250360
muhasebe@hasanbasoglu.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder