İŞ İLANI DETAYI

Ceyhun Rent A Car firması için ;Kirazlık ofisinde ve ilkadımda çalışacak 22-30 yaş arası, askerliğini yapmış ya da tecilli, ofis programlarına hakim, en az lise mezunu, ehliyeti olan, sicil kaydı olmayan bay çalışma arkadaşı aranmaktadır.Çalışacak kişi kiraya verilen araçların dosyalanmasını yapacak , müşterilerle ilgilenecek, gelir gider tablosu hazırlayacak ADAYLAR res@ceyhunrentacar.com ÜZERİNDEN İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.


Ceyhun Rent A Car firması için ;Kirazlık ofisinde ve ilkadımda çalışacak 22-30 yaş arası, askerliğini yapmış ya da tecilli, ofis programlarına hakim, en az lise mezunu, ehliyeti olan, sicil kaydı olmayan bay çalışma arkadaşı aranmaktadır.Çalışacak kişi kiraya verilen araçların dosyalanmasını yapacak , müşterilerle ilgilenecek, gelir gider tablosu hazırlayacak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Siirt
Pozisyon : Otomotiv
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Mail Adresi : res@ceyhunrentacar.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Siirt Geneli İş İlanları