İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin Kapadokya Havalimanı içerisinde bulunan araç kiralama ofisine satış danışmanı aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yabancı Dilingilizce bilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TUZKÖY KAPADOKYA HAVALİMANI GÜLŞEHİR NEVŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÜLŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : HASAN BEY Ünvan : müdür Telefon : 905326849172 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
İlçe : Gülşehir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326849172

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Nevşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Nevşehir, Edmeg GÜLŞEHİR veya Edmeg Nevşehir Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Nevşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Nevşehir Geneli İş İlanları