İŞ İLANI DETAYI

Çukurova Havalimanında yeni açılan araç kiralama Rent a Car kurumsal bayimizde çalıştırılmak üzere Araç teslim sorumlusu ve Satış Danışmanı alınacaktır.Çalışma yeri havaalanı içerisinde bulunan ofistir,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,B sınıfı ehliyet sahibi aktif araç kullanabilen,Kiralama sektöründe en az 1 yıl deneyimli,Vardiyalı çalışabilecek,Adli sicil kaydı olmayan,Esnek çalışma saatlerine uyumlu,İkna kabiliyeti yüksek,Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek.Adana Merkezde ikamet eden.


Görüşmeler yüz yüze yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERSİN ADANA KARAYOLU ARIKLI KÖYÜ MEVKİİ YENİCE TARSUS MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADANA /MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Serkan Bey Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905326851013 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Tarsus
Pozisyon : Otomotiv
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326851013

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Otomotiv iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Tarsus veya Edmeg Mersin Otomotiv gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder